Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ALL4FAMILY ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΗΣ ΖΗΚΟΣ ΚΟΝΤΗΣ πρ ΕΝΩΣΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Σύνδεσμος βίντεο https://youtu.be/DGIPtzU5VpY All 4 FAMILY ΠΡΟΣΩΠΑ, ΖΗΚΟΣ ΚΟΝΤΗΣ, Πρόεδρος της ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου   Λέμε συχν...

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

EXCELLENT CAR WASH, Νο1 στην φροντίδα του αυτοκινήτου

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 4ΤΡΟΧΟΥ

Με την συνεργασία της Άσπας Τσάτσου,
υπεύθυνης του Excellent Car Wash


Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι το πλύσιμο του αυτοκινήτου είναι μια απλή υπόθεση. Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική. Είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο, προσοχή και μεράκι.

Για ένα καλό αποτέλεσμα ζητήσαμε από τον expert του είδους, το Πλυντήριο αυτοκινήτων Excellent Car Wash του κ. Βασίλη Καρούσου, να μας δώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές για το τι πρέπει να προσέχουμε στο πλύσιμο του αυτοκινήτου μας:
  • Χρησιμοποιούμε μόνο σαμπουάν αυτοκινήτου με ουδέτερο PH. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ απορρυπαντικά πιάτων γιατί βοηθούν στην διάβρωση και την ξήρανση του χρώματος.
  • ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ το όχημά σας τουλάχιστον 3 φορές το μήνα γιατί η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά και όχι πολυτέλεια.
  • Μην πλένετε, κερώνετε ή γυαλίζετε το αυτοκίνητό σας όταν ο κινητήρας, τα δισκόφρενα ή το αμάξωμα είναι πολύ ζεστό ή είναι στον ήλιο. Γιατί στεγνώνει η σαπουνάδα και αφήνει κηλίδες και στίγματα.
  • Ποτέ μην χρησιμοποιείτε σκληρά σφουγγάρια ή scotch Brite για να καθαρίσετε κουτσουλιές, μυγάκια ή ρετσίνες. Χρησιμοποιείστε τα ειδικά σπρέι που υπάρχουν στο εμπόριο.
  • Κερώνετε με αλοιφή- κερί εξωτερικά το αυτοκίνητό σας δύο φορές το χρόνο, μία το χειμώνα και μία το καλοκαίρι για να το προστατέψετε από την ηλιακή ακτινοβολία, την όξινη βροχή και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.
  • Να καθαρίζετε αμέσως πίσσες ρετσίνες, ακαθαρσίες πουλιών, μυγάκια, για να αποφύγετε την διάβρωση της βαφής του οχήματός σας.
  • Είναι απαραίτητο να κάνετε μια φορά τον χρόνο βιολογικό καθαρισμό στο σαλόνι του αυτοκινήτου σας για την απομάκρυνση των ατμοσφαιρικών ρύπων(καυσαέρια, σκόνη), του τσιγάρου, των λεκέδων αλλά και των μικροβίων που δεν είναι ορατά όμως είναι αρκετά επικίνδυνα για την υγεία μας.

Διατηρείτε, λοιπόν, πάντα το όχημά σας καθαρό γιατί η καθαριότητα είναι αρχοντιά και η υγεία αγαθό και όχι είδος πολυτελείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου