Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ALL4FAMILY ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΗΣ ΖΗΚΟΣ ΚΟΝΤΗΣ πρ ΕΝΩΣΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Σύνδεσμος βίντεο https://youtu.be/DGIPtzU5VpY All 4 FAMILY ΠΡΟΣΩΠΑ, ΖΗΚΟΣ ΚΟΝΤΗΣ, Πρόεδρος της ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου   Λέμε συχν...

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

"ΑΝΕΜΟΣ": Έτσι είναι η Αθήνα από ψηλά


Έχει θέα, έχει άνεμο, έχει καλό φαγητό και χωρίς σκέψη είναι μια γευστική πρόταση που γράφει ιστορία στην Πετρούπολη εδώ και 17 χρόνια. Το εστιατόριο «Άνεμος» στην Πετρούπολη είναι ένα από τα ομορφότερα γευστικά στέκια της Δυτικής Αθήνας, με ελληνική κουζίνα. Εδώ τίποτα δεν μπαίνει στην κουζίνα αν δεν είναι φρέσκο. Οι γεύσεις είναι ελληνικές και οι πρώτες ύλες επώνυμες και αναγνωρισμένες. Εδώ θα βρείτε διάφορες σαλάτες, λαχταριστά ορεκτικά, κρεατικά και πιάτα της ώρας, ζυμαρικά αλλά και απρόβλεπτα πιάτα ημέρας... Το διαπιστώσαμε και σας το προτείνουμε και για τις Φθινοπωρινές σας εξόδους.
Να μην ξεχάσουμε ότι ο «Άνεμος» διαθέτει πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων H.A.A.C.P. και ότιπαρασκευάζεται εδώ  (ορεκτικά, συνοδευτικά πιάτα κτλ) είναι χειροποίητα. Ο κ. Σπύρος, ο κ. Παύλος και ο κ. Σωτήρης (οι ιδιοκτήτες) φροντίζουν συνεχώς για την ομαλή λειτουργία του μαγαζιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου